Verlenging ophaaltijden stempassen

Kralendijk – Burgerzaken verlengt de openingstijden voor burgers die hun stempas  niet hebben ontvangen tot 21:00 uur. Dit betekent dat alle burgers die hun stempas niet hebben ontvangen deze op maandag 18 en dinsdag 19 maart van 09:00 tot 21:00 uur kunnen ophalen. Op 20 maart, de dag van de verkiezingen, kunnen burgers die geen stempas hebben ontvangen, van 09:00 tot 20:30 uur terecht bij  Passangrahan. Alle burgers die nog geen stemkaart hebben gekregen of burgers die een duplicaat van de stemkaart willen, kunnen terecht bij Burgerzaken, Kaya Neerlandia 40.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom burgers hun stempas niet hebben ontvangen. Misschien hebben deze personen geen brievenbus of zijn ze bij een verhuizing vergeten om een adreswijziging aan Burgerzaken door te geven.

Burgers die hun stempas zijn kwijt geraakt en een duplicaat willen, kunnen deze tot uiterlijk dinsdag 19 maart tot 12:00 uur ophalen bij Burgerzaken. Op dinsdag 19 maart is het ná 12:00 uur niet meer mogelijk om een stempas te halen.

Haal uw stemkaart op en ga op 20 maart stemmen!